image-329173-qlik-logo-2x-16790.png
image-329173-qlik-logo-2x-16790.png
image-329173-qlik-logo-2x-16790.png
Qlik Sense of QlikView en andere

We weten dat de juiste analyses organisaties wereldwijd kunnen helpen de manier te verbeteren waarop zij hun bedrijf beheren. Betrek mijn consultingexpertiese om samen met u de waarde van het platform en de producten te maximaliseren en betere zakelijke beslissingen te nemen.
 
Hoewel we een breed scala aan trainingspakketten aanbieden, kan At Once ook een volledig op maat gemaakt training- of coachingtraject creëren voor uw specifieke behoeften.
 
Maak visualisaties met Qlik Sense of QlikView, een op scenario’s gebaseerde cursus, behandelt de basisbeginselen die nodig zijn om u in staat te stellen visualisatie en ontdekking van selfservice te realiseren. De cursus combineert demonstraties en hands-on oefeningen om de essentiële concepten te leren voor het ontwerpen van mooie en effectieve Qlik Sense- of QlikView-visualisaties en geleide verhalen. Bovendien zult u diepgaand kijken naar de verschillende visualisaties en de juiste kiezen voor uw data en het soort vragen dat u moet beantwoorden. Deze cursus combineert demonstraties en praktische oefeningen om de concepten te leren voor het ontwerpen van Qlik Sense- of QlikView-visualisaties en geleide verhalen.


Enkele succesvolle projecten