Een schat aan ervaring als people manager en begeleider van change projecten binnen mijn bedrijf, maar in mijn vrije tijd ook gepassioneerd verteller over de recente en minder recente geschiedenis van Antwerpen, tijdens stadswandelingen “historical Antwerp” !

Paul is een echte self made man ! Hij begon zijn professionele loopbaan ca 40 jaar geleden als verkeerleider bij de toenmalige NMBS en groeide via verschillend zelf- ontwikkelingstrajecten (en veel doorzetting) door tot top manager “verkeersleiding” Infrabel.

De laatste 13 jaar heeft Paul een bewezen ervaring als people – en change manager !

Zo heeft hij een uniek change traject gerealiseerd, waarbij hij als leider van het programma “New Traffic Management” de verkeerleiding van het treinverkeer naar de 21e eeuw tilde en niet alleen de tools en de organisatie een totale “liftover” gaf, maar ook – zonder betekenisvolle sociale onrust – het aantal seinhuizen terugbracht van ca 370 in 2005 naar 15 einde 2021 !  Meer dan 1500 jobs kregen een nieuwe invulling … in een overheidsbedrijf een echt huzaren stukje !

Paul weet dan ook niet alleen zijn gesprekspartners te overtuigen van  zijn projecten, maar is ook een geboren en gepassioneerd verteller , die erin slaagt om zeer complexe en saaie onderwerpen op een boeiende manier aan zijn publiek uit te leggen.