image-329169-logo_rood-16790.PNG
image-329171-logo-atonce-6512b.png

In samenwerking met AT ONCE bied ik technische en ontwikkelings diensten aan, waaronder onderwijs, professionele services en een actieve ontwikkelaarsgemeenschap, allemaal toegewijd aan uw succes.
We doen er alles aan om u te helpen om de volgende doelen te bereiken:

Win concurrentievoordeel in uw markt:
Onderscheid uw producten of diensten met een bewezen, bekroond, best-in-class platform voor visuele analyse.
 
Bied nieuwe inkomstenstromen aan:
Verhoog de verkoop van bestaande producten en diensten door ze waardevoller en aantrekkelijker te maken en trek nieuwe klanten aan door krachtige, baanbrekende analytische inzichten.
 
Verras en maak je klanten wakker:
Bied een analysetool die zo krachtig en intuïtief is dat gebruikers tevredener en loyaler zullen zijn.
 
Versnel uw time-to-market:
In onze snelle applicatie-ontwikkelingsomgeving kunt u producten bouwen in een fractie van tijd die het anders zou kosten met alternatieven.
 
Houd de focus op uw kernproduct:
Laat uw ontwikkelaars doen waar ze goed in zijn - focussen op uw kernproduct - en vermijd de onderhoudsproblemen van op maat ontwikkelde analysesoftware.


Ons werk zal geleid en geïnspireerd worden door onze overtuiging en toewijding om:


Missie
At Once en Qlik delen één simpele overtuiging: hoe meer mensen analytics gebruiken, hoe meer mensen van analytics voordelen zullen krijgen. Onze missie is om het hele verhaal te visualiseren dat leeft binnen uw gegevens. We zorgen ervoor dat elke organisatie betaalbare toegang heeft naar analyses om bruikbare inzichten uit hun gegevens te krijgen
Visie
Wij geloven dat we met Qlik een product hebben dat het gemakkelijk en betaalbaar maakt om toegang te hebben tot analytische inzichten vanuit uw gegevens. Onze bewezen implementatie- en coachingaanpak zorgt ervoor dat iedereen in uw organisatie met plezier met hun gegevens zullen spelen en bijdragen ​​aan meer en betere gegevensgestuurde beslissingen.
Eerlijk en eenvoudig
We streven naar een cultuur van teamwork en samenwerking. Open en eenvoudige communicatie is de sleutel bij zowel klant als collega.
Kwaliteit
We streven naar excellentie door voortdurende verbetering.