Een Woord van de Sprekers
Opbouwende kritiek, vragen, ...

Omdat we de kwaliteit willen behouden van de opnames duurt het even voordat de opnamen starten.
Wanneer je deze wilt downloaden, druk op je rechter muisknop en kies 'Doel opslaan als...' en volg de verdere instructies.

Kris Vleugels, spreker tijdens de morgensamenkomst

Werd geboren te Turnhout 23 september 1959 en is gehuwd met Ria Beunckens. Vader van Tim (Ü), Jonas, Hanna, Lieze en Eline. Studeerde aan het Bijbelinstituut te Heverlee en is reeds 25 jaar werkzaam in het protestants-evangelisch godsdienstonderwijs (PEGO).
Daarnaast ging hij gedurende 11 jaar voor in de Evangelische Kerk te Bilzen en was hij van 1995 tot 2000 provincieraadslid in Limburg. Sinds 2001 is hij voorzitter van de Evangelische Alliantie Vlaanderen en in 2004 stichtte hij de christelijke politieke beweging C'axent, voor meer Evangelie in het beleid van ons land.
Orlando Bottenbley, spreker tijdens de middagsamenkomst

Is 55 jaar oud en voorganger van de Baptistengemeente Bethel in Drachten, Friesland, een gemeente die zich mag verheugen in een snelle groei. Die groei dankt de gemeente aan het eigentijdse karakter van de samenkomsten en aan de inschakeling van bijna alle leden in het werk binnen de gemeente.
Naast gemeentewerk heeft Orlando een warm hart voor christelijke hulpverlening. In Drachten stond hij aan de wieg van Stichting In de Bres, een inmiddels AWBZerkende, christelijke stichting voor hulpverlening.
Orlando is getrouwd met Nelleke, samen hebben ze 4 kinderen in de leeftijd van 18 tot 27 jaar.Jonathan Van Kesteren, spreker tijdens de avondsamenkomst

Geboren in 1963 te Menen in een voorgangersgezin als jongste van drie. 4de in een generatie van christen voorgangers. Getrouwd met Els Kint en vader van 3 kinderen: Eva (11), Hannah (9) & EmanuŽl (5). Hij was in de bediening als o.a. jeugdleider in de gemeente te Gent en in de leiding in de jeugdkampen.
Op dit moment draait hij mee in een team van leiders in de Christengemeenschap ELIM te Gent met diverse geestelijke & organisatorische verantwoordelijkheden. Daarnaast voltijds werkzaam als boekhouder bij DSM Nutritional Products NV te Deinze.

 Terug naar de Bijbeldag-pagina

3/2007