De 60ste Bijbeldag wordt gehouden met als thema

"Geen zorgen voor morgen"
We moeten God op zijn woord geloven, Hem volledig vertrouwen!
Kijk wat Hij doet voor de vogels en de bloemen. Hij geeft wat ze nodig hebben. Zou Hij dan zijn eigen kinderen in de kou laten staan? Absoluut niet!
Laten we er voor waken dat wij ons niet spiegelen aan de wereld. De wereld is altijd bezig om het eigen aardse bezit en leven veilig te stellen. God verwacht van ons dat wij ons in de eerste plaats met Hem en met datgene wat Hij van ons vraagt bezig houden en niet aan geld en goed hangen.
Jezus zegt dat indien je God van harte wil dienen Hij het zo met ons zal maken dat we dat kunnen zonder gebrek te leiden.Waar of niet waar?
Jezus zegt het dus is het waar!

Alles wat wij ontvangen uit de hand van onze hemelse Vader is genade.
Laat alle ongeloof varen en vertrouw God op zijn woord dan kun je ontspannen en blij met Hem leven zonder zorgen voor de toekomst.
Dus toch “Geen zorgen voor morgen”.

Je moet al een geweldige optimist zijn om dit te kunnen zeggen. Kijk om je heen en bekijk de beelden op tv en dan toch blijven zeggen geen zorgen voor morgen?
Bezorgdheid kan je leven behoorlijk vergallen.Wij spelen graag op safe en daarom willen we graag veilig stellen wat voor ons belangrijk is.
Een goede gezondheid, een riant inkomen, een vaste baan het zijn de zaken waar we graag op steunen.

Maar er hoeft maar iets te gebeuren bijvoorbeeld ontslag of een levens - bedreigende ziekte en onze wereld ziet er gelijk anders uit. Wanneer wij onbezorgd (niet zorgeloos) door het leven willen gaan, moeten wij de juiste kijk hebben op de Here en op datgene wat Hij in zijn Woord tot ons zegt. Voor ieder probleem heeft Hij een oplossing maar wij moeten dan wel de neiging om
Hem een handje te willen helpen kunnen onderdrukken.

Jezus zegt dat wij nooit bezorgd hoeven te zijn. De Here zorgt voor ons lichaam en voor datgene wat we daar voor nodig hebben.


Simon en ZoWe zijn blij om u deze speciale kindervoorstelling te presenteren.
In deze voorstelling spelen we over het leven van Jezus Christus.
Zijn geboorte, zijn wonderen, zijn verhalen, maar ook zijn dood en zijn opstanding.
Een voorstelling over Jezus die ons brengt bij God de Vader.
“Ergens in de Verte”
 

 Terug naar de Bijbeldag-pagina

3/2006