Een Woord van de Sprekers
De overdenkingen van de sprekers zijn in audio beschikbaar, druk op onder de spreker.
Opbouwende kritiek, vragen, ...


Michael Williams
(1945 GB), kwam tot bekering in 1960. Onder de leiding van de Heer verhuisde hij naar BelgiŽ in 1965 en hielp pionieren in de gemeenten te Lier en Nijlen, hij werd in 1973 verzocht om het voorgangerschap over te nemen van de kleine Philadelphiagemeente te Antwerpen.
Deze werd zijn levenswerk, dat thans door drie voltijdse en ťťn deeltijdse voorgangers en elf oudsten wordt geleid, veel kinderen, tieners en jeugd telt, zendelingen ondersteunt, een christelijke boekwinkel en een tweedehandsekledingzaak uitbaat.
Michael doceert deeltijds aan het Continental Theological Seminary te Sint Pieters-Leeuw en wordt dikwijls gevraagd om te spreken in binnen- en buitenland.
Michael en zijn vrouw, Colette, hebben drie getrouwde zonen en drie kleinkinderen.

MichaŽl Williams, spreker tijdens de morgensamenkomstWigle Tamboer
(1955), groeide op in het westen van Nederland. Studeerde elektronica, maar werd gegrepen door het evangelie van Jezus Christus voelde hij zich geroepen theologie te studeren.
Zijn eerste opleiding volgde hij aan het Bijbelinstituut in BelgiŽ, voorts studeerde hij in IsraŽl en Amerika en kwam met zijn vrouw Judith in 1983 terug naar Nederland om een gemeente te stichten: De Meerkerk in Hoofddorp.
Wigle's passie is het bereiken van buitenkerkelijken en de opbouw van de plaatselijke gemeente.
Wigle en Judith hebben samen drie kinderen, ťťn zoon en twee dochters. Judith heeft een eigen praktijk als christen-psychologe. In zijn vrije tijd mag Wigle graag wandelen, fotograferen en filmen.

Wigle Tamboer, spreker tijdens de middagsamenkomst


Wim Grandia
(1961) is werkzaam bij de Evangelische Omroep, waar hij o.a. inhoudelijk verantwoordelijk is voor grote evenementen als de EO-Jongerendag en de EOGezinsdag.
Tot voor kort was hij de leider van de Ronduit-club, waar hij zich bezig hield met de ontwikkeling van activiteiten als Ronduit Praise, Classic Gospel Festival en Revelation.
Vanaf oktober 2005 is hij aspirantvoorganger van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. Daarnaast spreekt Wim veel op conferenties, mannendagen en in kerkdiensten.
Zijn passie is het hart van jongeren en ouderen bij het hart van God te brengen.

Wim Grandia, spreker tijdens de avondsamenkomst

 Terug naar de Bijbeldag-pagina

3/2006