Hoe kom ik in Alpheüsdal?

Vanuit GENT (E17) neem je na de Kennedytunnel de 2de afslag (Berchem/Wilrijk). Aan de lichten naar links, aan de volgende lichten naar rechts (Singel). Tunneltje onderdoor. Aan de blauwe pijl "Mechelen" naar rechts (N1). Aan de 3de lichten naar links (Jan Moorkensstraat). Op het einde van deze straat rechts, en even verder ben je er.

Vanuit BRUSSEL (E19) "Antwerpen Centrum" volgen. Aan de lichten naar rechts (Singel). Aan de blauwe pijl "Mechelen" naar rechts (N1). Aan de 3de lichten naar links (Jan Moorkensstraat). Op het einde van deze straat rechts, en even verder ben je er.

Vanuit NEDERLAND (E19) neem je op de ring (R1) de afslag Berchem/Mortsel. Aan de lichten naar links, en aan de 2de lichten opnieuw naar links (Jan
Moorkensstraat). Op het einde van deze straat rechts, en even verder ben je er.

Met de TREIN: Vanaf het station Antwerpen Centraal kan je tram 15 nemen, die tot op 5 minuten wandelen van Alpheüsdal stopt (halte: Moorkensstraat). Vanaf het station Berchem stopt bus 9 bijna voor de deur van Alpheüsdal (vertrekuren vanaf station Berchem: 8.47, 9.47, 10.17)

 Terug naar de Bijbeldag-pagina

3/2006